Η σχολική χρονιά 2018-2019 γεμάτη εμπειρίες και επιτυχίες

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι μαθητές μας παρέλαβαν τους βαθμούς τους και έτσι έκλεισε αυτή η σχολική χρονιά. Εδώ και 25 χρόνια, κάθε νέα σχολική χρονιά που ξεκινά αποτελεί για μας μια νέα πρόκληση. Μια ακόμη σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της, και στον απολογισμό της, μπορούμε να αναφέρουμε πως ήταν μία πολύ επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη έμπνευση και επιτυχίες!
Επίσης, τη σχολική χρονιά που διανύσαμε, το Primaschool συμμετείχε σε project που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, όπως ο διαγωνισμός ποίησης και ζωγραφικής με θέμα το “Antibullying” καθώς και το “Happy Heart Project”, μέσω του οποίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και παιχνίδια για τον Ερυθρό Σταυρό. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το bazaar του Primaschool, μέσω του οποίου συνεισφέραμε στο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.
Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στα εκπαιδευτικά ταξίδια που πραγματοποιούμε κάθε χρονιά. Τον Απρίλιο επισκεφθήκαμε το Βερολίνο, σε ένα ταξίδι που γέμισε τους μαθητές μας με νέες εμπειρίες. Όσον αφορά τον προορισμό του καλοκαιρινού μας εκπαιδευτικού ταξιδίου, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, είναι η Κολωνία και οι μαθητές μας ανυπομονούν γι’ αυτό.
Είμαστε έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά με απώτερο στόχο την κατάκτηση της ξένης γλώσσας!
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε αυτά τα 25 χρόνια.

Ημερομηνίες: 
02/07/19 11:12