Διάφορες εκδηλώσεις

Ανακύκλωση στο Primaschool

Χθες, o Ian και η Lesley, δυο από τους ιδρυτές και εθελοντές του Κέντρου Ανακύκλωσης Λιαπάδων, μας επισκέφθηκαν με χαρά με στόχο τη μετάδοση των γνώσεων τους αναφορικά με το θέμα της ανακύκλωσης.
Αρχικά, ενημερωθήκαμε για όλα τα green points ή αλλιώς πράσινα σημεία της Κέρκυρας, τα οποία είναι 20, με πιο κεντρικό εκείνο της Γαρίτσας.
Συζητήσαμε για την ανακύκλωση, μάθαμε πώς να ανακυκλώνουμε χαρτί, πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο.

Κυνήγι Αυγών 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το «κυνήγι των αυγών». Οι μαθητές μας συμμετείχαν με πολύ διάθεση, και γεμάτοι χαρά «κυνήγησαν» τα πασχαλινά αυγά. Έπαιξαν παιχνίδια, γνώρισαν έθιμα της Αγγλίας και της Γερμανίας και διασκέδασαν πολύ!

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Bazaar

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το bazaar του Primaschool! Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να πουλήσουν, να ανταλλάξουν και να αγοράσουν παιχνίδια, βιβλία, ρούχα, σχολικά είδη και άλλα μικροπράγματα, διαθέτοντας μέρος των εσόδων τους για το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’. Μικροί και μεγάλοι απολαύσαμε χειροποίητες βάφλες, σπιτικά γλυκά και καφέ, και συνεισφέραμε και φέτος με τις αγορές μας στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή για την συνεισφορά τους σε αυτό το έργο.

Απονομή πτυχίων!

Χθες στο Primaschool πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων των μαθητών μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τις επιτυχίες τους!
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί αγγίζουν το 100% και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την καλή δουλειά!

Στα Γερμανικά είχαμε πτυχία για :
• ÖSD – Goethe B1
• ΚΠΓ επίπεδα B1, Β2
και στα Αγγλικά:
• Cambridge FCE, Αdvanced
• ECCE

Greek Lessons Course 2018

The Greek Lessons Advanced 40 hours programme course that was held in Primaschool from 23rd May until 1st June is successfully completed. Our students, apart from the daily intensive Greek language lessons, had the chance to get to know the Greek culture; go for walks around the island of Corfu and use what they had been learning in class in action – in real life situations. The course also included short trips to various places of Corfu, giving our students the opportunity to get to know the customs and traditions of the villages further of Corfu.

Κυνήγι Αυγών 2018

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος τα παιδιά μας συμμετείχαν στο “κυνήγι των αυγών”.
Γεμάτοι χαρά και με τα καλαθάκια τους «κυνήγησαν» τα πασχαλινά αυγά, έπαιξαν πολλά παιχνίδια και γνώρισαν έθιμα της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Καλό Πάσχα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Bazaar

Το Primaschools’ Bazaar ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 4η συνεχόμενη χρονιά. Τα παιδιά πούλησαν και αγόρασαν ρούχα, βιβλία και άλλα μικροπράγματα, διαθέτοντας μέρος των εσόδων τους για το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’. Διασκέδασαν, πέρασαν όμορφα και δοκίμασαν τις βάφλες και τα γλυκά μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς και τους γονείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, για τη συνεισφορά τους στο φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Pages