Η ομάδα μας

Οι συνεργάτες μας είναι εξειδικευμένοι καθηγητές Αγγλικών και Γερμανικών που συνδυάζουν όλα τα τυπικά προσόντα (πτυχίο, άδεια διδασκαλίας), επιμορφώνονται συνεχώς και έχουν μεράκι γι αυτό που κάνουν. Έχουν επίγνωση ότι κάθε παιδί είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και έχουν θετικές προσδοκίες για όλα τα παιδιά. Αισθανόμαστε πάνω από όλα δάσκαλοι.

Heike Grimm - καθηγήτρια Γερμανικών

 Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης (Johann-Wolfgang-Goethe Universität Frankfurt) και εργαζόταν με παιδιά και έφηβους ως παιδαγωγός στη Γερμανία. Από το 1999 διδάσκει Γερμανικά στο Primaschool. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια διδακτικών και παιδαγωγικών θεμάτων.

 

Claudia Schettler - καθηγήτρια Γερμανικών

 Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμάνια. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Δρέσδης (Technische Universität Dresden) στην Γερμάνια (M.A.) Έχει παρακολουθήσει πλήθος διδακτικών και μεθοδολογικών σεμιναρίων. Διδάσκει Γερμανικά στο Primaschool από το 2003.

 

Κάτια Μωραΐτη - καθηγήτρια Γερμανικών

 Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Düsseldorf της Γερμανίας. Προετοιμάστηκε στο Primaschool για την απόκτηση του Groβes Deutsches Sprachdiplom του Goethe Institut και εργάζεται από το 2001 ως καθηγήτρια Γερμανικών. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια διδακτικής της Γερμανικής γλώσσας.

 

Ντόρι Μάντζαρη - καθηγήτρια Αγγλικών

 Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε από το ίδιο πανεπιστήμιο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια διδακτικής και παιδαγωγικής κατάρτισης. Διδάσκει αγγλικά παγκοσμίως μέσα από το κανάλι της στο YouTube  και εξειδικεύεται στην προετοιμασία του IELTS (απαραίτητο πιστοποιητικό παγκοσμίως για σπουδές και/ή εργασία στο εξωτερικό).

 

Εβελίνα Πουλή - καθηγήτρια Αγγλικών

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κέρκυρα από Αγγλίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, είναι δίγλωσση στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Coventry University Αγγλίας (Bachelor of Arts with Honours First Class in English and Italian) και εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 2003 στην Κέρκυρα. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια διδακτικών και παιδαγωγικών θεμάτων.