25 χρόνια Primaschool: τα χαμόγελά σας, είναι η ανταμοιβή μας

25 χρόνια ξενόγλωσσης εκπαίδευσης , 25 χρόνια επιτυχίες !
Γερμανικά, Αγγλικά, Ελληνικά για ξένους
Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook: primaschool - Γερμανικά ,Αγγλικά, follow στο Instagram : primaschoolcorfu, like στο τελευταίο post σε Facebook και Instagram και πάρτε μέρος στην κλήρωση για 1 κινητό τηλέφωνο Huawei Y7 2019 (32 GB).
Κλείνουμε 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουμε με δώρα!
Φέτος, με κάθε εγγραφή 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 μήνα δωρεάν διδασκαλίας και πολλοί ακόμα θα διεκδικήσουν ένα από τα πολλά ακόμη δώρα μας!

Από το 1994 το Primaschool είναι πάντα δίπλα στους μαθητές από την προσχολική τους ηλικία έως τις σπουδές τους και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Κάθε χρόνο, στο Primaschool, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά ταξίδια στην Αγγλία και στη Γερμανία με μεγάλο όφελος για τα παιδιά και συμμετέχουμε σε Ευρωπαϊκά προγράμματα για μαθητές από πολλές χώρες.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Primaschool αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία σε κάθε επίπεδο γλωσσομάθειας (Α1-Α2, Β1-Β2, Γ1-Γ2), με άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών για παιδιά και φοιτητές καθώς και εξειδικευμένα τμήματα ενηλίκων. Παρέχεται υπεύθυνη προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά Αγγλικών (Cambridge, Michigan, NOCN, IELTS) και Γερμανικών (Goethe, ΚΠΓ, TestDaf) με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Προσφορές 20% έκπτωση για το δεύτερο παιδί. Δωρεάν φοίτηση για το τρίτο παιδί. 20% έκπτωση στη δεύτερη γλώσσα. Ειδικές τιμές για φοιτητές.

Ημερομηνίες: 
03/09/19 13:59