Μήνυμα σφάλματος

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable στην eval() (γραμμή 1 του /virtual/primaschool.gr/htdocs/sites/all/modules/computed_field/computed_field.module(468) : eval()'d code).

Το Primaschool στο συνέδριο για το μέλλον των γλωσσικών επαγγελμάτων στις 8 Νοεμβρίου 2014 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά!

Image: 

Η ευρωπαϊκή ένωση έχει σήμερα 14 ισότιμες γλώσσες, ανάμεσα σε αυτές βέβαια και τα ελληνικά. Ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά εργασίας αποτελούν οι γλωσσικές δεξιότητες. Και όσοι ασχολούνται με τη διδασκαλία γλωσσών, τη μετάφραση, τη διερμηνεία και την ορολογία αξίζουν σωστή και ορθολογική αντιμετώπιση, εφόσον παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Ένας χώρος που χρειάζονται άτομα με πολύ καλές γνώσεις ξένων γλωσσών, είναι τα ΜΜΕ. Πρώτη γλώσσα σε ζήτηση είναι τα αγγλικά και αυξάνεται η ζήτηση των γερμανικών. Μόνο ένα πολύ χαμηλό ποσοστό δημοσιογράφων (13,51%) μιλούν γερμανικά. Οι νέοι με πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας και κουλτούρας σε συνδυασμό με την φοίτηση σε σχολές δημοσιογραφίας έχουν πολύ καλές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης, όπως ανέφερε ο Διευθυντής Ειδήσεων ANTENNA TV, Ανδρέας Παναγόπουλος.

Image count: 
1