Διάφορες εκδηλώσεις

Επιτυχίες που αγγίζουν το 100%!

Χθες στο Primaschool πραγματοποιήσαμε τις απονομές πτυχίων για το έτος που πέρασε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί οι επιτυχίες των μαθητών μας αγγίζουν το 100% και αυτό είναι πραγματική πηγή δύναμης για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά!

Οι επιτυχόντες μαθητές μας φαίνονται παρακάτω, ενώ είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων Δεκεμβρίου για το ECPE (C2 Michigan) και το ΚΠΓ στα Γερμανικά.

 

Επίσκεψη στο Rügen στη Γερμανία

Πριν λίγες μέρες επισκεφθήκαμε τους μαθητές μας, οι οποίοι κάνουν την πρακτική τους στον κλάδο του τουρισμού, στο νησί Rügen της Γερμανίας, σε κορυφαία ξενοδοχεία της περιοχής. Μας ενημέρωσαν για τις εξαιρετικές παροχές που τους προσφέρονται και το άριστο περιβάλλον εργασίας. Είδαμε με χαρά την μεγάλη πρόοδο που έχουν κάνει στη Γερμανική γλώσσα και πόσο τους έχουν βοηθήσει η καθημερινή επαφή με τη γλώσσα.

Δεν μπορούσαμε παρά να νιώσουμε περήφανοι για εκείνους!

JUST MARRIED!

Το Σάββατο με μεγάλη μας χαρά παρευρεθήκαμε στο γάμο της συναδέλφου μας Εβελίνας και του παλιού μας μαθητή Βλαδίμηρου!

Ήταν ένας πολύ όμορφός και συγκινητικός γάμος, όπου φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο η πανέμορφη νύφη έκλεψε την παράσταση!

Εμείς τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία στη νέα τους κοινή ζωή!

Bazaar 2017!

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το bazaar του Primaschool!

Τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να πουλήσουν, να ανταλλάξουν και να αγοράσουν παιχνίδια, βιβλία, ρούχα, είδη για το σχολείο και άλλα μικροπράγματα.

Μικροί και μεγάλοι απολαύσαμε χειροποίητες βάφλες, σπιτικά γλυκά και καφέ και συνεισφέραμε και φέτος με τις αγορές μας στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Σελίδες