Διάφορες εκδηλώσεις

Συνάντηση με μια ομάδα νέων από το Βερολίνο

Στα πλαίσια των διεθνών συναντήσεων νέων, οι μαθητές μας συνάντησαν μια ομάδα νέων από το Βερολίνο. Αφού γνωρίστηκαν μεταξύ τους μιλώντας γερμανικά, έκαναν βόλτες στην πόλη της Κέρκυρας, πέρασαν όμορφα και γνώρισαν τα ήθη και τα έθιμα του νησιού.
Εμείς στο Primaschool πιστεύουμε ότι μέσα από τέτοιου είδους δραστηριότητες, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να εξασκήσουν τη γλώσσα που μαθαίνουν σε πραγματικές καταστάσεις καθώς και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Κυνήγι Αυγών 2018

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος τα παιδιά μας συμμετείχαν στο “κυνήγι των αυγών”.
Γεμάτοι χαρά και με τα καλαθάκια τους «κυνήγησαν» τα πασχαλινά αυγά, έπαιξαν πολλά παιχνίδια και γνώρισαν έθιμα της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Καλό Πάσχα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Bazaar

Το Primaschools’ Bazaar ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 4η συνεχόμενη χρονιά. Τα παιδιά πούλησαν και αγόρασαν ρούχα, βιβλία και άλλα μικροπράγματα, διαθέτοντας μέρος των εσόδων τους για το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’. Διασκέδασαν, πέρασαν όμορφα και δοκίμασαν τις βάφλες και τα γλυκά μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς και τους γονείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, για τη συνεισφορά τους στο φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Επιτυχίες που αγγίζουν το 100%!

Χθες στο Primaschool πραγματοποιήσαμε τις απονομές πτυχίων για το έτος που πέρασε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί οι επιτυχίες των μαθητών μας αγγίζουν το 100% και αυτό είναι πραγματική πηγή δύναμης για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά!

Οι επιτυχόντες μαθητές μας φαίνονται παρακάτω, ενώ είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων Δεκεμβρίου για το ECPE (C2 Michigan) και το ΚΠΓ στα Γερμανικά.

 

Επίσκεψη στο Rügen στη Γερμανία

Πριν λίγες μέρες επισκεφθήκαμε τους μαθητές μας, οι οποίοι κάνουν την πρακτική τους στον κλάδο του τουρισμού, στο νησί Rügen της Γερμανίας, σε κορυφαία ξενοδοχεία της περιοχής. Μας ενημέρωσαν για τις εξαιρετικές παροχές που τους προσφέρονται και το άριστο περιβάλλον εργασίας. Είδαμε με χαρά την μεγάλη πρόοδο που έχουν κάνει στη Γερμανική γλώσσα και πόσο τους έχουν βοηθήσει η καθημερινή επαφή με τη γλώσσα.

Δεν μπορούσαμε παρά να νιώσουμε περήφανοι για εκείνους!

Σελίδες