Μήνυμα σφάλματος

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable στην eval() (γραμμή 1 του /virtual/primaschool.gr/htdocs/sites/all/modules/computed_field/computed_field.module(468) : eval()'d code).

Διάφορες εκδηλώσεις

Απονομή πτυχίων!

Χθες στο Primaschool πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων των μαθητών μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τις επιτυχίες τους!
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί αγγίζουν το 100% και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την καλή δουλειά!

Στα Γερμανικά είχαμε πτυχία για :
• ÖSD – Goethe B1
• ΚΠΓ επίπεδα B1, Β2
και στα Αγγλικά:
• Cambridge FCE, Αdvanced
• ECCE

Κύκλος Ελληνικών Μαθημάτων 2018

Ο κύκλος ελληνικών μαθημάτων προχωρημένου επιπέδου διάρκειας 40 ωρών που πραγματοποίησε το Primaschool ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χρονικό διάστημα 23 Μαΐου έως 1 Ιουνίου. Οι μαθητές μας εκτός από τα εντατικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας καθημερινά, γνώρισαν την ελληνική κουλτούρα, πήγαν περιπάτους στο νησί της Κέρκυρας και χρησιμοποίησαν τις γνώσεις τους στην πράξη. Στα πλαίσια του κύκλου των μαθημάτων αυτών, πραγματοποιήθηκαν επίσης μικρές εξορμήσεις σε διάφορα μέρη του νησιού, όπου και δόθηκε στους μαθητές μας η δυνατότητα να γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμα των χωριών του νησιού.

Συνάντηση με μια ομάδα νέων από το Βερολίνο

Στα πλαίσια των διεθνών συναντήσεων νέων, οι μαθητές μας συνάντησαν μια ομάδα νέων από το Βερολίνο. Αφού γνωρίστηκαν μεταξύ τους μιλώντας γερμανικά, έκαναν βόλτες στην πόλη της Κέρκυρας, πέρασαν όμορφα και γνώρισαν τα ήθη και τα έθιμα του νησιού.
Εμείς στο Primaschool πιστεύουμε ότι μέσα από τέτοιου είδους δραστηριότητες, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να εξασκήσουν τη γλώσσα που μαθαίνουν σε πραγματικές καταστάσεις καθώς και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Κυνήγι Αυγών 2018

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος τα παιδιά μας συμμετείχαν στο “κυνήγι των αυγών”.
Γεμάτοι χαρά και με τα καλαθάκια τους «κυνήγησαν» τα πασχαλινά αυγά, έπαιξαν πολλά παιχνίδια και γνώρισαν έθιμα της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Καλό Πάσχα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Bazaar

Το Primaschools’ Bazaar ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 4η συνεχόμενη χρονιά. Τα παιδιά πούλησαν και αγόρασαν ρούχα, βιβλία και άλλα μικροπράγματα, διαθέτοντας μέρος των εσόδων τους για το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’. Διασκέδασαν, πέρασαν όμορφα και δοκίμασαν τις βάφλες και τα γλυκά μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς και τους γονείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, για τη συνεισφορά τους στο φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Επιτυχίες που αγγίζουν το 100%!

Χθες στο Primaschool πραγματοποιήσαμε τις απονομές πτυχίων για το έτος που πέρασε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί οι επιτυχίες των μαθητών μας αγγίζουν το 100% και αυτό είναι πραγματική πηγή δύναμης για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά!

Οι επιτυχόντες μαθητές μας φαίνονται παρακάτω, ενώ είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων Δεκεμβρίου για το ECPE (C2 Michigan) και το ΚΠΓ στα Γερμανικά.

 

Σελίδες