Μήνυμα σφάλματος

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable στην eval() (γραμμή 1 του /virtual/primaschool.gr/htdocs/sites/all/modules/computed_field/computed_field.module(468) : eval()'d code).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable στην eval() (γραμμή 1 του /virtual/primaschool.gr/htdocs/sites/all/modules/computed_field/computed_field.module(468) : eval()'d code).

Διάφορες εκδηλώσεις

Απονομή πιστοποιητικών

Χθες πραγματοποιήσαμε την απονομή των πιστοποιητικών των εξεταστικών περιόδων Μαΐου, Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2019. Είχαμε πιστοποιητικά Γερμανικής γλώσσας επιπέδου Α2 έως και Γ1, καθώς και Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β1 έως και Γ2. Συνολικά 28 πιστοποιητικά!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας – μικρούς και μεγάλους – για τις επιτυχίες τους.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί οι επιτυχίες τους αγγίζουν το 100% και αυτό είναι πραγματική πηγή δύναμης για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά!

Τσικνοπέμπτη στο Primaschool

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ομάδα μας μασκαρεύτηκε για να γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη.
Μαθητές και καθηγήτριες έβαλαν τις στολές τους και ήρθαν στο μάθημα με πολύ όρεξη για πειράγματα!
Σας ευχόμαστε και του χρόνου! Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή!

Ανακύκλωση στο Primaschool

Χθες, o Ian και η Lesley, δυο από τους ιδρυτές και εθελοντές του Κέντρου Ανακύκλωσης Λιαπάδων, μας επισκέφθηκαν με χαρά με στόχο τη μετάδοση των γνώσεων τους αναφορικά με το θέμα της ανακύκλωσης.
Αρχικά, ενημερωθήκαμε για όλα τα green points ή αλλιώς πράσινα σημεία της Κέρκυρας, τα οποία είναι 20, με πιο κεντρικό εκείνο της Γαρίτσας.
Συζητήσαμε για την ανακύκλωση, μάθαμε πώς να ανακυκλώνουμε χαρτί, πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο.

Κυνήγι Αυγών 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το «κυνήγι των αυγών». Οι μαθητές μας συμμετείχαν με πολύ διάθεση, και γεμάτοι χαρά «κυνήγησαν» τα πασχαλινά αυγά. Έπαιξαν παιχνίδια, γνώρισαν έθιμα της Αγγλίας και της Γερμανίας και διασκέδασαν πολύ!

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Bazaar

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το bazaar του Primaschool! Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να πουλήσουν, να ανταλλάξουν και να αγοράσουν παιχνίδια, βιβλία, ρούχα, σχολικά είδη και άλλα μικροπράγματα, διαθέτοντας μέρος των εσόδων τους για το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’. Μικροί και μεγάλοι απολαύσαμε χειροποίητες βάφλες, σπιτικά γλυκά και καφέ, και συνεισφέραμε και φέτος με τις αγορές μας στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή για την συνεισφορά τους σε αυτό το έργο.

Απονομή πιστοποιητικών!

Χθες στο Primaschool πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών των μαθητών μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τις επιτυχίες τους!
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί αγγίζουν το 100% και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την καλή δουλειά!

Στα Γερμανικά είχαμε πιστοποιητικά για :
• ÖSD – Goethe B1
• ΚΠΓ επίπεδα B1, Β2
και στα Αγγλικά:
• Cambridge FCE, Αdvanced
• ECCE

Σελίδες